Hava Durumu

Eren Bülbül'ün şehit edilmesiyle ilgili şok eden iddia!

Teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Yazar Ahmet Takan, Eren Bülbül'ü öldüren teröristlerle, Kılıçdaroğlu'na yapılan roketatarlı saldırıyı düzenleyen kişilerin aynı ekip olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Eren Bülbül'ün şehit edilmesiyle ilgili şok eden iddia!

Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül'e kıyan PKK'lı ekiple, geçen yıl PKK'nın yanlışlıkla olduğunu söylediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna roketli saldırıyı yapan ekibin aynı olduğunu ileri sürdü. 

Trabzon Maçka'da Jandarma'nın operasyonu sırasında PKK'lıların açtığı ateş sonrası şehit olan Eren Bülbül hakkında şok bir iddia gündeme geldi.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, istihbarat kaynaklarından Eren Bülbül'ün şehit edilmesine sebep olan PKK ekibiyle, PKK'nın 25 Ağustos 2016'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu konvoya roketatarlı saldırıyı yapan ekibin aynı ekip olduğunu öğrendiğini yazdı.

Ahmet Takan konuyla ilgili iddialarına köşe yazısında şöyle yer verdi:  "Karadeniz'in dağlarında PKK'lı teröristler hâlâ cirit atıyor!.. Maçka'da Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü hain saldırı sonucu şehit verdik. Olayın ardından başlatılan operasyonlar devam ediyor. Kahpelerin yakalanması için bölgeye özel timler gönderildi. Coğrafi şartlar çok çetin. Operasyonlardan henüz bir sonuç alınmış değil. Dün bölgedeki sağlam güvenlik ve istihbarat kaynaklarından çok önemli bir bilgiye ulaştım. Şöyle: "Yapılan operasyonlar ile birlikte yoğunlaştırılan istihbarat çalışmalarında. Maçka eylemini gerçekleştiren teröristlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçen yıl suikast girişiminde bulunan 3-5 kişilik ekipten olduğu tespit edildi." Kaynaklarımdan biraz daha açıklık istedim. Şöyle ifade ettiler: "Kılıçdaroğlu'na suikast girişiminde bulunan ekip maalesef Artvin'den Trabzon'a geçiş yapmış. Trabzon'da bulunan hainlerle bir şekilde birleşmişler. Maçka'daki eylemi de birlikte gerçekleştirmişler. Bölgede çok ses getirecek daha büyük bir eylem hazırlığı içinde olduklarını tespit ettik. Siyasilere ve mülki idare amirlerine suikast gibi..." "Yeni Türkiye"de Ana Muhalefet Partisinin liderine güpegündüz füzeyle suikast düzenleniyor!.. Üstünden 1 yıl geçiyor. Hiçbir ilerleme yok. Üstelik unutulup gidiyor. Ana Muhalefet Partisine ve genel başkanına lütfedip kimse bilgi verme ihtiyacı bile duymuyor. Bu nasıl bir demokratik ve hukuk yönetimi anlayışı ise!.. Kahpeler, ellerini kollarını bağlayıp Artvin'den Trabzon'a geçiş yapıyor. Canımızı ciğerimizi yakıyorlar. Herhalde bu hainleri, birileri Artvin'den Trabzon'a ışınlamıyor!.. Neye yanalım?.. Varsa yoksa metal yorgunluğu... Racon kesme.. Fatih Terim... Rıdvan Dilmen... Beşiktaş'ın yeni transferleri... Ünlü(!) sanatçıların Bodrum kaçamakları... Dendrobium Binali Yıldırım... Muhtarlar toplantısı..."

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.