Hava Durumu

Erkan Aydın: 'Kapalı Çarşı geri plana düştü, yeniden canlandıracağız'

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Kapalı Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. "Kapalı Çarşı yeteri kadar değer görmediği için geri plana düştü" diyen Aydın, çarşıyı yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erkan Aydın: 'Kapalı Çarşı geri plana düştü, yeniden canlandıracağız'

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Bedesten, Ayakkabıcılar Çarşısı, Uzun Çarşı, Kapalı Alt Çarşı, Kuyumcular Çarşısı, Tuz Pazarı ve Okçular Çarşısı'nda Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'le birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kapalı Çarşı'nın sorunlarını iyi bildiklerini söyleyen Aydın, "Kapalı Çarşı yeteri kadar değer görmediği için geri plana düştü. Esnafımızın, vatandaşlarımızın sorunları çok fazla. Elimizde çok büyük bir tarihsel önemi olan Osmangazi gibi bir değer var ancak bu değeri kullanamıyoruz. Ulu Camisi, Kapalı çarsısı, Kozahanı, Kayhanı, Tuz pazarı, Kale içi, hisarı, Tahtakalesi, Tophanesi gibi tarihinden, kültüründen, yaşam tarzından faydalanacağımız bir merkezimiz var" diye konuştu.

Bugün Osmangazi'nin herkesin göç ettiği bir yer haline geldiğini ve hak ettiği alakayı görememiş bir ilçe konumunda olduğuna dikkat çeken Aydın, Osmangazi'yi cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.