Hava Durumu

Erkan Aydın: 'Osmangazi'de insanlar dışarı çıkmaya korkuyor'

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, en büyük amacının ilçeye huzur getirmek olduğunu söyledi. İlçede belli bir saatten sonra hareketliliğin öldüğünü söyleyen Aydın, "İnsanlar hava karardıktan sonra dışarı çıkmaya korkuyor bu yüzden de başka ilçelere göç ediyor. Bu kabul edilebilir bir durum değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2019 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2019 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erkan Aydın: 'Osmangazi'de insanlar dışarı çıkmaya korkuyor'

Nalbantoğlu, Heykel, Altıparmak esnafının geçmiş günlerini mumla aradığını söyleyen Aydın, bu bölgelerde yaşayanlarıyla, esnafıyla bir araya gelerek, ortak projeler üreterek bölgeyi yeniden canlandıracaklarını ve esnafın rahat bir nefes almasını sağlayacaklarını kaydetti.

Eskinin cazibe merkezindeki dükkânlarının şimdi çoğunun ya kiralık ya da satılık olduğuna dikkat çeken Aydın, "Her zaman söylediğin gibi Osmangazi bir altın ama seneler içerisinde bu altının üstünü toz kaplamış. Biz bu tozu ortadan kaldıracağız. Osmangazi'nin belli bir saatten sonra üzerine karanlık çöküyor ve ölü bir kent haline geliyor.  İnsanların 7 gün 24 saat faydalanabileceği, Osmangazilinin, Bursalının kazanacağı bir Osmangazi yaratmak en büyük hedeflerimizden biri" diye konuştu.

Osmangazi'de yaşayanların hava karardıktan sonra dışarı çıkmaya korktuğunu söyleyen Aydın, bu yüzden herkesin başka ilçelere göç ettiğini ve bunun kabul edilebilir olmadığını kaydetti.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.