Hava Durumu

Erkan Petakkaya'nın korona şarkısına tepki yağdı: 'Gel de delirme...'

Erkan Petekkaya, ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin setinde kendi yaptığı Koronavirüs şarkısına bir video çekti. Petekkaya'nın bu videosu hem alay konusu oldu hem de tepki gördü.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2020 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erkan Petakkaya'nın korona şarkısına tepki yağdı: 'Gel de delirme...'

Başta Oyuncular Sendikası olmak üzere dizi ve film sektörünün birçok ismi koronavirüs salgınını durdurmak için başlatılan "#EvdeKal" kampanyasının daha etkili olabilmesi için setlerin durdurulması gerektiğini vurguluyor.

Setin durmadığı, çekimlerin devam ettiği dizilerden birisi de Gel Dese Aşk'tı. Dizinin başrol isimlerinden Erkan Petekkaya, ilginç bir koronavirüs şarkısı yaptı ve tüm setle birlike bu şarkıyı söyledi.

Petekkaya'nın bu videosuyla binlerce sosyal medya kullanıcıları alay ederken, bazı oyuncular da tepki gösterdi. Elçin Sangu, bu görüntüleri "Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor... Gel de delirme... Ekibe yazık ekibe!!!" yorumunu yaptı.


Celil Nalçakan ise "Abi yapmayın şunu ya!" ifadesini kullandı.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARI GİBİ..." NOTUNA TEPKİ

Şarkının oldukça kötü olduğunu belirten birçok sosyal medya kullanıcısı, Petekkaya'nın videoyu paylaşırken yazdığı "Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları, güvenlik görevlileri gibi, sizler evde oturun diye işimizin başındayız" notuna da tepki gösterdi. İnsanlar, Petekkaya'nın kendisini doktorlarla bir tutmasının doğru olmadığını söyledi..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.