Hava Durumu

'Erkek kadına ait olmaz, sahip olur!' Bu sözlere ateş püskürdü...

Gazeteci Fatih Altaylı, şarkıcı ve eski milletvekili Uğur Işılak'ın bir televizyon programında yaptığı konuşmayı köşesine taşıyıp sert ifadeler kullandı. Altaylı, Işılak'ın "Erkek kadına at olmaz, sahip olur" sözlerini, "Bunları söyleyebilecek kadar vahşi birini hapishaneden salmışlar, rezalet. Bu lafları söyleyebilecek kadar gözü dönmüş birisini ise Meclis'e almışlar. Bence daha büyük rezalet. Bu kafa Meclis'te olursa, o kafa dışarıda gezer" şeklinde eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Erkek kadına ait olmaz, sahip olur!' Bu sözlere ateş püskürdü...

Gazeteci Fatih Altaylı, eski AK Parti Milletvekili ve şarkıcı Uğur Işılak'ın kadınlarla ilgili sözlerini köşesine taşıdı.

Uğur Işılak'ın bir televizyon programındaki sözlerini eleştiren Altaylı, Ceren Özdemir'in katilinden daha tehlikeli olacağını ifade ederek, şunları yazdı:

"Şöyle konuşuyor, hem de gizli gizli değil, bir televizyon programında. Sanat adamı sıfatıyla. Diyor ki, "Kadının tabiatı bağlanmaktır, ait olmaktır. Erkeğin ki öyle değildir. Erkek kadına ait olmaz, sahip olur" Sahip olur derken sesine güçlü bir vurgu, bir sertlik de katıyor ve devam ediyor: "Aradaki fark bu. Bazı kadınlar bunu karıştırıyor. Ben böyle yapıyorum, sen niye böyle yapıyorsun. Aynısını yapmasını istiyor." Ve tam burada yenden sesine kalınlaştırıp, sertleştirerek "Ben sahip olurum, sen ait olursun. Aradaki fark bu" Şaka yapmıyorum. Abartmıyorum. Aynen böyle anlatıyor. Büyük bir özgüven patlaması ile.

Kadının binlerce yıllık "Birey olma" arzusunu, çabasını, savaşını ve hakkını "Davudileştirilmiş" bir ses tonu ve büyük bir hadsizlikle çöpe atıyor. Peki kim bu? Dünden beri her şeye manşet olan hapishane kaçkını canavar mı? Hayır değil. Ama bu ondan daha tehlikeli aslında. Çünkü bu "Sanatçı" adı altında geziyor ortalıkta. Ey insanlık, tanıyın bunu, adı "UĞUR IŞILAK" Tanımadınız mı? "Dombıra"yı söyleyen adam desem! Duymadınız mı? TBMM'de uyuyan milletvekili desem! Bunları söyleyebilecek kadar vahşi birini hapishaneden salmışlar, rezalet. Bu lafları söyleyebilecek kadar gözü dönmüş birisini ise Meclis'e almışlar. Bence daha büyük rezalet. Bu kafa Meclis'te olursa, o kafa dışarda gezer. Şaşırmayın. Normaldir!"

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.