Hava Durumu

Esentepe'de Nermin Sütoğlu'yla değişim vakti!

Bursa'da Esentepe Mahallesi muhtar adayı Nermin Sütoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte buluştuğu kadınlara projelerini anlattı. Sütoğlu, en büyük vaadini de, "Herkese eşit davranmak ve arayanın ulaşabileceği bir muhtar olmak" sözleriyle anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Esentepe'de Nermin Sütoğlu'yla değişim vakti!

Kendisini yalnız bırakmayarak programa katılan davetlilere teşekkür eden muhtar adayı Nermin Sütoğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hazırladığımız bu geceye hoş geldiniz. Ben ve birbirinden değerli azalarımız Esentepe Mahallesi'ne hizmet etmek için hazırız. Temel ilkemiz muhtarlık hizmetinden vatandaşlarımızın disiplinli ve düzgün bir şekilde faydalanmasıdır. En büyük vaadim herkese eşit davranmak ve arayanın ulaşabileceği bir muhtar olmak" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN EKİP

Muhtarlık yönetimi için oluşturdukları kadronun bilgili, etkili ve çalışkan olduğunu vurgulayan Sütoğlu, "Kadın muhtarın her alanda avantaj olacağına inanıyorum. Mahallemizdeki kadınlarımızın sıkıntılarını, dileklerini dile getirme konusunda kadın muhtara daha kolay yaklaşabileceğini düşünüyorum. Bu konuda elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Yeni yüz, yeni vizyon anlayışıyla çıktığım bu yolda başarılı olacağıma eminim. Gelişim için, değişim gerek diyorum..." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.