Hava Durumu

Eşini aldattığı iddia edilen Mustafa Can Keser'den açıklama geldi!

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteri ile akıllara kazınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın 2016 senesinde hayatını birleştirdiği Mustafa Can Keser tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Keser, sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Eşini aldattığı iddia edilen Mustafa Can Keser'den açıklama geldi!

2017 yılında kızı Zehra'yı kucağına alan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Dün bazı medya organlarından Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser, tarafından ihanete uğradığı iddia edildi. Çıkan ihanet haberlerinin ardından Keser, sessizliğini bozarak bir açıklama yapma ihtiyacında olduğunu hissetti.

KENDİSİNİ SAVUNDU!

Mustafa Can Keser, kendisini şu şekilde savundu: "Bugün hakkımda çıkan 'Eşini aldattı' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. Konu ile ilgili tarafıma yapılan bu ahlaksız durumdan dolayı tüm yasal haklarımı kullanacağım. Kamuoyuna duyurudur.

DAMLA ERSUBAŞI FOTOĞRAFLARI SİLDİ

İddiaların ardından Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı ve çift, birbirlerini takipten çıktı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.