Hava Durumu

Eski koca dehşet saçtı! Önce eşine sıktı sonra da kendine

İstanbul Esenyurt'ta eski eşini kafasından silahla vurarak ağır yaralayan adam, intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan eski çiftin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Eski koca dehşet saçtı! Önce eşine sıktı sonra da kendine

Edinilen bilgilere göre, uzun süredir sorunlar yaşayan Derya Çolak ile Vedat Hişmanoğlu çifti ayrı yaşamaya başladı. Esenyurt'ta ablasının evinde kalan Derya Çolak, eşine boşanma davası açtı. Kısa bir süre önce dava sonuçlandı ve çift boşandı. Derya Çolak, Esenyurt'ta yaşayan ablasının yanına taşındı ve bir iş bularak çalışmaya başladı.

Bu sabah Talatpaşa Mahallesi 1008. Sokak'taki evinden çıkarak işe giden Derya Çolak, boşandığı eşinin saldırısına uğradı. Derya Çolak ile tartışan Vedat Hişmanoğlu, tabancısını çıkartarak genç kadına art arda ateş etti. Ardından silahı kafasına dayayan saldırgan, tetiği çekerek intihara teşebbüs etti.

Silah seslerini duyan sokak sakinleri durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulanslar ile çevrede bulunan 2 farklı özel hastaneye kaldırılan Derya Çolak ve Vedat Hişmanoğlu hemen ameliyata alındı. Ağır yaralanan eski çiftin hayati tehlikesi devam ediyor.

Boşandığı eşi tarafından başından vurulan Derya Çolak'ın ikinci evliliği olduğu, ilk evliliğinden de bir çocuğunun olduğu ve kız kardeşini de bir yıl önce trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.