Hava Durumu

Esra Erol'dan evlilik programları hakkında çarpıcı açıklama

Evlilik programları üzerine tartışmalar sürerken, Esra Erol'dan ilginç bir açıklama geldi. Erol, "Aslında insanları bir araya getirme. İnsanların izdivaçlarına vesile olmak bizim toplumumuzda var. Hatta tarihi 1920'ye dayanıyor..." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Esra Erol'dan evlilik programları hakkında çarpıcı açıklama

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Ali Şükrü Çoruk, 1920 yılına dair Şehir Dergisi'nin "evlilik talepleri" bölümünü twitter hesabından paylaştı.

Esra Erol da, evlilik programlarıyla ilgili "Bizim kültürümüze uygun değil" eleştirilerine "Şehir" Dergisindeki izdivaç taleplerini örnek göstererek cevap verdi."

"BELGELERİMLE KONUŞUYORUM"

Belgeyi göstermeden önce Esra Erol şunları söyledi:

"İki sezonun en önemli konularından biri evlilik programlarıyla ilgili yapılan eleştiriler. Hatta bir ara KHK tarfından da kaldırıldığı söylendi.'Evlilik programları bizim kültürümüze uygun değil' diye yorumlar yapılıyor. Fakat belgelerimle konuşuyorum. Aslında insanları bir araya getirme. İnsanların izdivaçlarına vesile olmak bizim toplumumuzda var. Hatta tarihi 1920'ye dayanıyor..."

Ünlü sunucu bu girizgahın ardından 1920 yılında çıkan "Şehir" dergisinde yer alan evlilik taleplerinden bazı örnekler gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.