Hava Durumu

'Evlenmeyen evlat' isyan etti: Sanki ben erkek değilim

Türkiye'yi şaşkına çeviren 'çeyrek altın mektubu'nun kilit ismi Hayrullah K., "İstesem 100 kere evlenmiştim. Şeklim şemalim yerinde. Yurt içi ve yurt dışından çok evlilik teklifi de aldım. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanki ben erkek değilim algısı oluşturuldu" diye isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Evlenmeyen evlat' isyan etti: Sanki ben erkek değilim

Türkiye'nin gündemine oturan mektupta olayın ana kahramanın 'evlenmeyen oğul' Hayrullah K. konuştu. Habertürk'ün haberine göre Hayrullah K. "İstesem 100 kere evlenmiştim. Şeklim şemalim yerinde, üniversite mezunuyum. Yurt içi ve yurt dışından çok evlilik teklifi de aldım. Ama kafama göre birini bulamadığım için evlenmedim. Şimdi öyle bir duruma geldik ki sanki ben erkek değilim algısı oluşturuldu" dedi.

BİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜLER

"Bu aileyle uzun zamandır zaten görüşmüyorduk" diyen Hayrullah K., "Bir takının geri istenmesini tüm dünyaya duyurdular. Paraya pula ihtiyacımız yok. Kendilerine yazılan özel bir mektubu ifşa ettiler. Bizi küçük düşürdüler. Haberin çıkmasının ardından yapılan yorumlar çok çirkin ve aşağılayıcı. Kayserililere de ağır hakaretler yapıldı. Olayın bu duruma gelmesine neden olan kişilerle mahkemede hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.