Hava Durumu

Evlere ateş düştü... İşte şehitlerin kimlikleri

Sakarya'da patlayıcıların kontrollü olarak imha edilmesi maksadıyla taşındığı kamyondan indirildiği sırada yaşanan patlamada şehit olan Halil Tuna Akgöz ve Fatih Manga'nın acı haberi evlerine ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2020 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2020 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Evlere ateş düştü... İşte şehitlerin kimlikleri

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında bir patlama yaşandı.  Patlamada 3 jandarma personeli şehit olurken, biri ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı.

TEKİRDAĞ

Sakarya'da Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz'ün Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'daki evine acı haber ulaştı.

100. Yıl Mahallesi'ndeki eve dev Türk bayrağı asılırken, şehidin komşuları da evlerine Türk bayrakları astı.

Acı haberi alan şehidin yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, evin önüne taziye çadırı da kuruldu.

AFYONKARAHİSAR

Patlamada şehit olan 3 askerden biri de Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga. Şehidin acı haberi Afyonkarahisar'daki ailesine ulaştı. Manga'nın Afyonkarahisar'ın Sümer Mahallesi'ndeki ailesine, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerince acı haber verildi.

MANİSA

Şehit olan 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar'ın acı haberi memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesine ulaştı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Eğitim ve Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Ali İsmail Elalmış tarafından acı haber aileye verildi. İlçeye bağlı Uluderbent Mahallesi'nde yaşayan anne Fatma Yazar ve baba Mehmet Yazar haberle yıkıldı. Bekar olduğu öğrenilen şehidin evine Türk bayrağı asıldı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar'ın kardeşi Cihan Yazar'ın da astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.