Hava Durumu

F.Bahçe'de flaş karar! 'Hepsini gönderin'

Transferde ilk olarak Simon Falette'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de ikinci yarının başlamasına yaklaşık 1 hafta kala transfer çalışmalarının hızlanması bekleniyor. Transfer yapabilmek için oyuncu göndermesi gereken Fenerbahçe'de gidecek ve gelecek oyuncular konusunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
F.Bahçe'de flaş karar! 'Hepsini gönderin'

Fenerbahçe, Frankfurt'un Gineli stoperi Simon Falette'i kiralayarak devre arası transfer dönemine giriş yaptı. Sarı-lacivertli takım, 27 yaşındaki savunmacıyı satın alma opsiyonuyla kadrosuna katarken gözler yeni transferlere ve gidecek isimlere çevrildi.

ADIL RAMI'YE YOL VERİLDİ 

Falette'in takıma katılmasıyla sezon başında transfer edilen ancak hiçbir varlık gösteremeyen Adil Rami'ye yol göründü. Kulüp, oyuncuya takım bul talimatı verdi. Rami devre arasında takımdan ayrılmazsa ikinci yarının kadrosuna yazılmama ihtimali bulunuyor.

ISLA İÇİN VETO 

Boca Juniors'un transfer etmek istediği Mauricio Isla'ya izin çıkmadı. Yönetim ve teknik kadro, tecrübeli sağ bekin şampiyonluk yarışında takım için önemli olduğunu belirtip Boca'nın düşük teklifini reddetti.

ERSUN YANAL'IN ÖNCELİKLİ RAPORU 

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncu için yeni kontrat teklifi de düşünülürken Şilili oyuncunun kaderi ligin 2. yarısında belli olacak. Rami'nın dışında Zajc, Mehmet Ekici, Alper Potuk ve Mevlüt Erdinç için 'satılabilir' raporu verildi.

ZAJC İÇİN TEKLİFLER YETERSİZ 

Zajc için İtalya Serie A takımlarından Bresica devrede ancak Fenerbahçe, Sloven futbolcuyu kiralamak istemiyor ve dolayısıyla bir satış potansiyeli oluşturabileceğini düşünüyor.

MEHMET EKİCİ OLMUYOR 

Mehmet Ekici'yi kamp kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, oyuncuyu kampta diri ve hazır tutarak transfer piyasasında etkin olmasını hesaplıyor ancak Ekici için şu ana kadar Malatyaspor, Antalyaspor ve Kayserispor'dan gelen teklifler pek de tatmin edici seviyede değil.

ALPER ŞANSINI KULLANAMADI 

Alper Potuk'u değerlendirmek isteyen Ersun Yanal, hemen her dönem futbolcusuna şans veriyor ancak beklentilerin karşılanmıyor. Kadrosunu daraltmak zorunda olan Ersun Yanal, iyi bir teklif gelmesi durumunda Alper'in de elden çıkarılmasına onay verdi.

MEVLÜT'ÜN YERİNE FORVET 

Mevlüt Erdinç konusunda da Fenerbahçe yönetimi stratejik davranıyor. Vedat'ı yedekleyecek olan bir forvet transferi için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli yönetim, olası bir forvet transferi ile Mevlüt'e de izin verecek.

MURAT SAĞLAM İÇİN VEDA ZAMANI 

Murat Sağlam'ın kiralık olarak gönderilmesine sıcak bakılırken Jailson'a da iyi bir teklif gelmesi halinde kulüp elini rahatlamak adına oyuncuyla vedalaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.