Hava Durumu

Facebook'tan Çakıcı kararı! 'Son Kabadayı Alaattin Çakıcı'

Kırıkkale Keskin Cezaevi'nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı'nın Facebook sayfası yayından kaldırıldı. Çakıcı'nın takipçileri yayınların bundan sonra 'Son Kabadayı Alaattin Çakıcı' adlı sayfadan yapılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Facebook'tan Çakıcı kararı!  'Son Kabadayı Alaattin Çakıcı'

Cezaevindeki Alaatin Çakıcı adına yapılan duyurular Çakıcı adına açılan Facebook sayfasında yayımlanıyordu. Çakıcı'nın yazdığı mektuplar, fotoğrafları ve güncel ve siyasi gelişmelerle ilgili görüşleri de dahil olmak üzere birçok paylaşım onbinlerce takipçisi olan bu sayfadan yapılıyordu. Dün Çakıcı adına paylaşımlar yapan başka bir sayfadan, bu sayfanın Facebook yönetimi tarafından yayından kaldırıldığı duyuruldu.

'İTİRAZ EDİLDİ'

'Son Kabadayı Alaattin Çakıcı' adlı 50 bin takipçili sayfadan yapılan duyuru şöyle: 

"Alaattin Çakıcı Dost ve Sevenlerinin Dikkatine! Facebook üzerinden Alaattin Çakıcı Ağabeyimize dair mektupların ve duyuruların paylaşıldığı 'ALAATTİN ÇAKICI' isimli Facebook sayfamız dün akşam saatleri itibariyle Facebook tarafından yayından kaldırılmıştır. Konu ile alakalı itirazlarımızı yaptık ve sürecin takipçisiyiz.Bu süreç devam ederken paylaşımlarımızı ve duyurularımızı 'Son Kabadayı Alaattin Çakıcı" sayfasından yapmaya devam edeceğiz.'"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.