Hava Durumu

'Fatih' dizisi için çok önemli uyarı!

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı, Kanal D'nin yeni dizisi 'Mehmed Bir Cihan Padişahı'yla ilgili Mesut Yar önemli bir tespitte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Fatih' dizisi için çok önemli uyarı!

Çok konuşulan ve yaklaşık 2 milyon lira olan bölüm masrafıyla dikkatleri üzerine çeken 'Mehmed Bir Cihan Padişahı'nın yayın gününün pazartesi olacağı öğrenildi.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, "Fatih'in Yayın Günü Doğru mu?" başlıklı yazısında kadro çalışmalarının tamamlandığını, projenin ocak ayına yetişeceğini belirtti.

Dizinin yayın günü olarak pazartesinin seçilmesinin büyük risk olduğunu belirten Yar, çok iddialı yayınlar olduğunu söyledi.

Mesut Yar yazısında;

"Orada net bir şekilde yerini yapmış 'Söz' dizisi var. 'Çukur' (Show TV) desen, geçtiğimiz sezon biten 'İçerde'nin yerinde olacak ve alıcısı çok. Bir de yaşayabilirse FOX ekranında 'Kayıtdışı' dizisi var. 'Kırgın Çiçekler'in (atv) kırılacağı filan yok. 'Survivor' da (TV8) bence bu yıl erken başlar. O vakit? 'Ama Mesutcuğum, her gün öyle zor' demeyin. Bahsettiğiniz bölüm masrafı 2 milyona dayanan bir diziyse, durup bekleyin!" dedi.

"Karadayı" dizisi ile büyük bir izleyici kitlesi çeken başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na dizide Bergüzar Korel eşlik etmişti.

İmirzalıoğlu, Karadayı'dan sonra uzun süre ekranlarda görünmemiş ve setlerdeki uzun çalışma saatlerinden dolayı "Bundan sonra 90 dakikalık bir dizide oynamayı düşünmüyorum. Sonuna kadar direneceğim" demişti.

İmirzalıoğlu'nun daha önce oynadığı diziler:

2012 yılında Karadayı

2009 yılında Ezel

2005 yılında Acı Hayat

2003 yılında Alacakaranlık

1999 yılında Deli Yürek

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.