Hava Durumu

Fatih Terim, Galatasaray'a resmi imzayı attı!

Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Fatih Terim yeniden sarı kırmızılılarla sözleşme imzaladı. Terim'in 1,5 yıllığına Galatasaray'ı çalıştıracağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fatih Terim, Galatasaray'a resmi imzayı attı!

Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Lgor Tudor'la yollarını ayıran Galatasaray'da erken seçim kararı da alınmıştı. Üst üste gelişmelerin yaşandığı sarı-kırmızılı camiada dün Fatih Terim'in attığı bir Tweet, Türkiye'nin gündemini değiştirdi! Sosyal medya hesabından Galatasaray'ı etiketleyen ve "Nerede kalmıştık..." yazan Fatih Terim'le görüşmelere başlandığı haberi KAP'a düştü.

Galatasaray'da Fatih Terim'in takıma geri dönüşü sonrasında Arda Turan'ın sarı kırmızılılara transferinin zor olduğu ve kapıların kapandığı ifade edilmişti. Eski futbolcu Sedat Yeşilkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada konuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Milli futbolcuya yakınlığıyla bilinen eski futbolcu Sedat Yeşilkaya, yaptığı paylaşımda, " Arda Turan bir değerdir ve ülkemizin yetiştirdiği en kariyerli, en başarılı oyuncudur. Saygı..." ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Hatırlanacağı üzere Arda Turan'ın devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilmişti. Milli futbolcunun transferinin Terim'in gelişinin ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.