Hava Durumu

Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor, Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Geçen hafta deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Max Kruse ve Nabil Dirar sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor maçı için heyecan dorukta, takımlar maça hazır, işte karşılaşma ile ilgili son gelişmeler ve bilgiler: Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe sahasında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor. 8 hafta sonunda 14 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe ile 12 puanla 8. sırada bulunan Konyaspor arasındaki bu kritik karşılaşma 26 Ekim (bu akşam) saat 20.00'da başlayacak.

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki maçı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanacak maçı beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı olarak izleyebileceksiniz. 

Sarı-lacivertli ekip ile yeşil-beyazlı takım, Süper Lig'de ilk kez 1988-1989 sezonunda karşılaşırken aralarında oynanan 36 maçta Konyaspor, sadece 4 kez galip gelebildi. Kanarya, rakibini 29 kez yenerken, taraflar arasında 3 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 97 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Konyaspor 40 golle yanıt verdi.

Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe gol ve asistlerde gösterdiği performansla Konyaspor'a üstünlük sağladı. Sarı-lacivertliler oynanan 8 müsabakada 13 gol atarken, bu gollerin 9'u asistle geldi. Yeşil-beyazlı takımın ise attığı 10 golün 3'ü asistle oluştu. Fenerbahçe, 8 haftada rakip kaleye 134 şut atarken, Konyaspor 114 şutla sarı-lacivertli ekibin gerisinde yer aldı.

FENERBAHÇE - KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay, Isla, Zanka, Serdar Azi, Hasan Ali, Gustavo, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Rodrigues, Vedat Muriç

ATİKER KONYASPOR: Ertuğrul, Skubic, Ali Turan, Anicic, Alper, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Shengelia, Milosevic, Miya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.