Hava Durumu

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda finalist olmak için mücadele edecek. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman,  saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş yönetiminde özellikle Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra ligdeki performansıyla göz dolduran Beşiktaş; şampiyonluğun en büyük adaylarından. Siyah beyazlılar kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe'yi deplasmanda eleyerek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe'de ise tüm hesaplar final üzerine kuruldu! Aykut Kocaman yönetiminde ligde oynadığı son 3 maçı kazanan sarı lacivertliler, Beşiktaş karşısında da avantajlı bir skor alarak finale yükselmek istiyor.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın finale yükselmesi için rakibini yenmesi gerekiyor. Karşılaşma 2-2 biterse maç uzayacak 3-3, 4-4 gibi gollü beraberliklerde ise finale yükselen ekip Beşiktaş olacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda 2 gol atarak büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe, evinde kaybetmezse finale yükselmeye çok yakın olacak. 0-0, 1-1 gibi beraberliklerde sarı lacivertliler finale yükselecek. 2-2 durumunda maç uzayacak. Fenerbahçe'nin her türlü galibiyeti yine sarı lacivertlileri finale taşıyacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz açıklanmadı. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı olarak ATV'den canlı yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.