Hava Durumu

Fenerbahçe'de flaş karar! 4 isim satış listesinde

Ara transferde hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin ardından yedek kulübesine çakılı kalan Miha Zajc ile ilk 11'deki yerini kaybeden Jailson'u satış listesine koydu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2019 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2019 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe'de flaş karar! 4 isim satış listesinde

Finansal Fair Play anlaşmasına rağmen kadrosuna sol bek, sol açık ve golcü takviyesi planlayan Fenerbahçe, kaynak oluşturacak isimleri tespit etti. Sarı-lacivertliler kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin ardından yedek kulübesine çakılı kalan Miha Zajc ile ilk 11'deki yerini kaybeden Jailson'u satış listesine koydu.

Sözleşmesinde yaptığı indirim performansına da aynı şekilde yansıyan Alper Potuk da gözden çıkarıldı. Mehmet Ekici'ye kolaylık sağlayacak olan sarı-lacivertliler, Zajc'ı ise uzun süredir flörtte olduğu Rus takımlarından birine göndermeyi planlıyor.

Sloven yıldız, düzenli oynayacağı bir kulübe gitmek için can atıyor. Ancak Fenerbahçe'nin önceliği kasaya girecek para. Jailson'a da ülkesinden ve Çin'den teklifler var.

Fenerbahçe'de sezon başından beri Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından stoperde görevlendirilen Jailson için Çin'den teklif geldiği ortaya çıktı.

Brezilya'da yayın yapan uol.com.br sitesi, Jeremias Wernek imzalı haberinde Çin Süper Lig ekiplerinden Beijing Sinabo Gouan'ın 24 yaşındaki Sambacı için Sarı-Lacivertliler'e 10 milyon euro önerdiğini iddia etti.

SATILIRSA YÜZDE 20 PAY VERİLECEK

Brezilya sitesi, sosyal medya hesabından Fener'in cevabının olumsuz olduğunu da yayınlarken, "Türk kulübü, Gremio ile yaptığı anlaşma gereği Jailson'u başka bir kulübe satarsa buradan Brezilya ekibine yüzde 20 pay ödeyecek.

Bu da 2 milyon euroya denk geliyor. Fenerbahçe, Jailson'ın satışından daha fazla para kazanmak için hayır dedi" ifadelerine yer verdi. Kendi isteğiyle ücretinde yüzde 40 indirime giderek, yıllık 2 milyon Euro ücreti 1.2 milyon Euro düşüren Alper Potuk ile de yollar ayrılacak.

Sözleşmesinde yaptığı indirim performansına da aynı şekilde yansıyan Alper Potuk da gözden çıkarıldı. Alper'e ise yüksek ücreti sebebiyle sıcak bakan şimdilik yok.

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde çok hareketli günlerin olacağının sinyali bugünden belli oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.