Hava Durumu

FETÖ'cüleri taşıyan botun batması sonucu 6 kişi boğulmuştu! Cenazeleri Bursa'ya getirildi...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışırken botları alabora olan 16 kişiden hayatını kaybeden 3'ü çocuk 6 kişinin cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2018 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2018 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
FETÖ'cüleri taşıyan botun batması sonucu 6 kişi boğulmuştu! Cenazeleri Bursa'ya getirildi...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışan ve FETÖ'cü oldukları iddia edilen 16 kişiyi taşıyan şişme bot alabora olmuştu. Botta bulunan 16 kişiden 9'u kurtarılırken, 3'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, bir kişiye ise henüz ulaşılamadı. Hayatını kaybeden 6 kişinin cenazeleri öğlen saatlerinde Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen cenazeler, yapılacak otopsinin ardından ailelerine teslim edilecek.

GÜLEN'İN KARDEŞİNİN DAMADI BATAN GEMİDEN ÇIKTI

Öte yandan kurtulan kişilerden FETÖ lideri Fetullah Gülen'in kardeşinin kızı ile evli olan aile hekimi İsmail Akay'ın Edremit Cumhuriyet Başsavcılığınca aranmasının olduğu ve görevinden KHK ile ihraç edildiği, örgütün Edremit ilçe imamı olduğu öğrenildi. Diğer şüpheliler B.Ç.'nin Edremit'te kuyumcu ve örgütün mütevelli grubunda olduğu, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığınca arandığı, G.Y.'nin de örgüte ait eğitim kurumlarında çalıştığı belirlendi. G.Y.'nin eşi H.A.'nın ise Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen iken KHK ile ihraç edildiği ve ByLock kullanıcısı olduğu, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca arandığı; E.A.'nın ByLock kullanıcısı olduğu ve Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca arandığı öğrenildi. Ö.F.Ö.'nin ise kaçakları yurt dışına götürmeye çalışan organizatör olduğu anlaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.