Hava Durumu

Fi Çi 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi Çi hayranları yeni bölümü dört gözle bekliyor. Peki Fi Çi 10. Bölüm ne zaman? Fi Çi 10. Bölüm fragmanı yayınladı mı?

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fi Çi 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fİ Çİ dizisinin finali çok yakında. Fi Çi hayranları Can Manay'ın yakalanıp yakalanmayacağını merak ediyor.

Fi Çi 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki Çİ yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fİ Çİ 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.  Fİ Çİ 10. yeni bölüm yayın tarihi henüz belli değil.

Fİ Çİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru, çıkardığı yangından yaralı olarak kurtulur.  Can Duru'ya çocukluğuna dair anılarını anlatınca, Duru ayağından dolayı yalnız kalmak istemediğini ve Can'ın yanında kalmasını ister.

Kaza yapan Özge ise hastanede yattığı sırada televizyondan Sadık'ın öldüğü haberini aldı ve hastaneyi terk ederek Can'ın yanına gitti. Duru'yu yalnız bırakıp, Özge'nin yanına inen Can, Özge tarafından küçük bir saldırıya uğradı. Bu sırada odada yalnız kalan Duru, kaçma planını hızlandırdı ve Can'ın arabasının anahtarlarını alarak otelden uzaklaştı. Otel görevlileri ise Can'a bu durumu haber verdi. Can ise Duru'nun peşine koyuldu. Duru, ilk soluğu annesinin yanında aldı fakat beklemediği bir olay yaşadı. Ve annesinin yanından da ayrılmak zorunda kaldı.

Özge ise eve geldiği sırada kapının çalmasıyla telaşlandı. Dikkatlice kapıyı açarak şaşkınlığa uğradı. Kapıda saksıda duran bir çiçek vardı ve bu saksının içinde Can'ın eski sevgilisini yüksekten attığı görüntüleri vardı. Bunu gören Özge mutluluktan havaya uçarak Sadık'ın ölmediğini anladı. Ve o görüntü kayıtlarıyla hemen kanala giderek, kayıtları yayına koydu. Böylelikle Can Manay'ın gerçekte kim olduğunu herkese duyurdu.

Yurtdışından gelen Deniz ise dans okuluna uğrayarak kötü haberi aldı. Dans gösterisinin iptal olduğunu ve Duru'nun sakatladığını duyan Deniz çok üzüldü.

 

Can ise Duru'yu ararken ilk soluğu Deniz'in yanında aldı ve Deniz'e hesap sordu. Deniz ise Duru'nun nerede olduğunu bilmediğini ve onun başına kötü bişey gelirse Can'ı öldüreceğini dile getirdi.

Daha sonra Duru, Deniz'e ulaşmayı başardı ve nihayet bir araya geldiler. Can'dan şikayetçi olan Duru, Deniz'le birlikte polis aracına binerek oradan uzaklaştı. Can ise arkalarından bakakaldı. Bir cinayet zanlısı olarak aranan Can Manay yeni bölümde yakalanacak mı, merak konusu...

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.