Hava Durumu

Fİ Çİ 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çİ yeni bölüm ne zaman?

Fİ Çİ serisinin hayranları her hafta yeni bölümü merakla bekliyor. Son günlerde 2 haftada bir kez yayınlanan dizi, bu hafta yayınlanacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fİ Çİ 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çİ yeni bölüm ne zaman?

Fİ Çİ 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çİ yeni bölüm ne zaman? PUHU TV'de yayınlanan Çİ, son bölümüyle yine nefes kesti. Deniz'le Duru arasında yaşanan şok gelişme izleyicileri ekrana kilitledi. Can'ın kendisini kameralarla saniye saniye takip ettiğinden haberi olmayan Duru, Deniz'le yakınlaşmaya başlar.

Duru ve Deniz'in yakınlaştığını Can görmez fakat, o esnada içeriye giren Bilge gördüğü manzara karşısında şoke olur. Bilge gördüklerini Can'a söyleyecek mi?

Deniz ve Duru ilişkisi nereye doğru evrilecek?

Ece ile Deniz'in daha önce ilişki yaşadığını öğrenen Duru çılgına döner. Duru'nun Ece'den intikam almak için hayata geçirdiği plan hiç ummadığı şekilde sonuçlanır.

Duru'nun tuzağı karşısında deliye dönen Ece, projeden ayrılır ve yolda kaza geçirir.

Can'ın Billur'u öldürmesi Özge için bardağı taşıran son damladır. Can'ın bütün yaptıklarını ortaya dökmek için kararlı olan Özge, bu esnada Sadık'la da yakınlaşır.

Çİ 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dolayısıyla yeni bölüm tarihi de henüz belli değil. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde fragmanı yayınlayacağız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.