Hava Durumu

Filenin Timsahları'na Yüksekoba sponsor oldu

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'nde ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Filenin Timsahları'na kulübün eski yöneticilerinden Halil Özyürek'in sahibi olduğu Yüksekoba İnşaat isim sponsoru oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Filenin Timsahları'na Yüksekoba sponsor oldu

-Fatih Dil-

Geçen yıl ilk kez mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde Play-Off'un kapısından dönen Bursaspor yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken yönetim de isim sporluğu konusunda Yüksekoba İnşaat ile anlaşmaya vardı. 3 yıl boyunca Bursaspor Voleybol Takımı'nın sponsorluğunu üstlenecek olan Yüksekoba İnşaat ile Yeşil Beyazlılar arasındaki sponsorluk anlaşması, Cengiz Göllü Salonu'nda yapılan tören ile resmileştirildi.

'SPORSOR OLMAK ÖNEMLİ'

Bursaspor Voleybol Takımının sporcuları ve teknik ekibin tam kadro katıldığı imza törenine Başkan Ali Ay, Amatör Şubelerden Sorumlu yönetici Sezer Sezgin ve Yüksekoba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyürek katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Ay, Bursaspor'a hem eski yöneticisi, hem de Bursalı bir işadamının sponsor olmasının önemli olduğunu belirtti.

'3 YILLIK ANLAŞMA'

Daha öncede Durmazlar'ın Bursaspor Basketbol Takımı'na sponsor olduğunu da belirten Ay "Bundan sonra Bursalı firmaların ve eski yöneticilerin de spor branşlarımıza sponsor olmalarını arzuluyoruz. Bundan sonra voleybol takımımız ligde Bursaspor Yüksekoba adıyla mücadele edecektir. Anlaşmamız 3 yıllık ve 300 bin TL olarak belirlendi. Bu rakam her yıl artarak devam edecek. Takım Süper Lig'e yükselmesi halinde daha yüksek değere ulaşacak." dedi.

'KATKIMIZ SÜRECEK'

Yüksekoba İnşaat Firması sahibi Halil Özyürek ise, "Başkanımız Ali Ay ve Şube sorumlusu Sezer Sezgin ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçmişti. Bursaspor'a faydalı olmak için Voleybol Takımımıza sponsor olduk. Yüksekoba İnşaat olarak Bursaspor'un yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

'İNŞALAH ÖRNEK OLUR'

Bursaspor'un Amatör Şubelerden Sorumlu yöneticisi Sezer Sezgin ise, Bursaspor'da daha önceki dönemlerde yöneticilik yapan bir işadamının takıma sponsor olmasının önemli olduğunun altını çizerken, "Bu inşallah diğer Bursalı firmalara örnek olur" ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından 3 yıllık sözleşmeye imzalar atıldı. Daha sonra Başkanımız Ali Ay, Halil Özyürek'e Voleybol Takımımızın formasını hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.