Hava Durumu

Filiz Aker: "Hepsini öldürüp intihar edeceğim"

Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in cenazesini alan ve ismini açıklamayan Aker'in yeğeni "Bize bir parti düzenleyip herkesi öldürdükten sonra intihar edeceğini söylemişti" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Filiz Aker: "Hepsini öldürüp intihar edeceğim"

Dün akşam saat 8'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Bir otel odasında eski manken Filiz Aker ile sunucu Vatan Şaşmaz ölü bulundu.

Aker'in Şaşmaz'ı sırtından 47 el ateş ettikten sonra öldürdüğü ve daha sonra intihar ettiği ortaya çıktı. İkilinin geçmiş dönemlerde birlikteliği olduğu ve Aker'in yıllardır Şaşmaz'ı unutamadığı öğrenildi.

Evli olan Vatan Şaşmaz'a olan aşkı geçmeyen Filiz Aker'le ilgili çok çarpıcı gelişmelerde gelmeye devam ediyor.

Bir dönem borsada ciddi miktar kayıp yaşadığı Aker'in silahının kendi üzerine kayıtlı olduğu, yakınlarına,  Vatan eşini boşamazsa onu öldüreceğim" dediği ve kısa süre önce kendi mezarını yaptırdığı da gelen bilgiler arasında...

Adli Tıp Kurumu'na gelen Aker'in cesedini, ismini açıklamadığı yeğeni aldı.  Yeğeni halası Aker için, "Halamdan böyle bir şey bekliyorduk. Ama Vatan Şaşmaz olacağını tahmin etmedik. Bize bir parti düzenleyip herkesi öldürdükten sonra intihar edeceğini söylemişti. Öyle bir şey yapacağım ki herkes bizi konuşacak demişti. İlk anlattığında şaka yaptığını düşündüm. Ancak dediklerini yaptı. Vatan Şaşmaz olacağını tahmin etmiyorduk. Psikolojik bir rahatsızlığı yoktu. Herhangi bir tedavi görmüyordu. Halamın cenazesini Perşembe ya da Cuma günü defnedeceğiz. Cezaevinde bir yakınımız var. Onun izinle çıkmasını bekliyoruz. Bu nedenle defin işlemini de bekleteceğiz" dedi.

Aker'in yeğeni daha sonra Adli Tıp Kurumu'na girerek cenazeyi aldı. Cenaze Kartal'da bulunan gasilhaneye götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.