Hava Durumu

Final Gençlik ve BUDO Gemlik Basketbol parkeye iniyor!

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Final Gençlik ve BUDO Gemlik Basketbol çift maç haftasında yarın parkeye inecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Final Gençlik ve BUDO Gemlik Basketbol parkeye iniyor!

Ali ŞAHİN

Türkiye Basketbol Ligi'nde çift maç haftasına girilirken 2 Bursa ekibi Final Gençlik ve BUDO Gemlik Basketbol yarın 9. sınavları için parkeye inecek. Bursa temsilcilerinden ilk olarak Final Gençlik sahaya çıkacak. Bursa ekibi saat 14:30'da zirvenin en büyük adaylarından Balıkesir Büyükşehir Belediye'yi konuk edecek. Karşılaşmayı Aydın Karaçam, Oğün Cılız ve Nihat Çetin hakem üçlüsü yönetecek.

RAKİP İDDİALI

Normal sezon öncesi büyük bir sürprize imza atarak Federasyon Kupası'nda zirveye çıkan Final Gençlik ilk 6 haftada 4 galibiyet alırken son 2 maçında rakiplerine boyun eğdi. Bu sezon kaybettiği 4 maçın 2'sini son topla rakibine hediye eden Bursa ekibi 8. Haftayı da 11. Basamakta tamamlamıştı. Balıkesir BŞB ise Karesi'nin isim haklarını alarak başladığı sezonda 8. haftayı 6 galibiyetle 3. Basamakta tamamladı. 

GEMLİK AÇILDI

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği TBL'ye kötü bir başlangıç yapan Budo Gemlik Basketbol ise 7. Haftada Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'i yenerek siftah yapmıştı. Bu zaferin ardından BUDO ile de sponsorluk anlaşmasına giden Gemlik ekibi Diante Watkins'in yıldızlaştığı maçta Bornova Belediyesini geçerek 8. Haftada kendisini düşme hattının dışına atmayı başarmıştı.

SERİ PEŞİNDE

Yarın saat 15:00'te Mamak Belediyesi Basketbol'a konuk olacak BUDO Gemlik Basketbol play-off hedefleyen rakibi karşısında galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. 8 maçta 5 kez kazanan Ankara ekibi ise son 3 maçta aldığı 2 yenilgiden doğan moral bozukluğunu gidirmeye çalışacak. Zorlu karşılaşmada Gemlik ekibinin en büyük silahı yine Diante Watkins olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.