Hava Durumu

Flash TV'nin haber sunucusu arkadaşını vurdu

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurdu. Gözaltına alınan Taşkın ilk ifadesinde, "sarhoştum kazayla oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Flash TV'nin haber sunucusu arkadaşını vurdu

Geçtiğimiz senelerde canlı yayına türbanla çıkan Flash TV haber sunucusu Gökhan Taşkın, daha sonra da yüzünü boyayarak kendini Obama'ya benzetmeye çalıştı. Gökhan Taşkın Obama'ya ' Yüzümüzü kararttık. 'İsteyenin bir yüzü kara vermeyen Obama' diyerek Türkiye için isteklerini sıralamıştı.

Beyoğlu'nda gece boyu eğlenen Gökhan Taşkın ve Fatih Sarıdayı, eğlence dönüşü saat 05.00 sıralarında sokakta yürüyordu. İddiaya göre; Gökhan Taşkın belindeki Glock tabancayı çıkardı ve tek el ateş etti. Mermi arkadaşı Sarıdayı'nın topuğuna isabet etti. Polis kısa sürede olay yerine geldi. Taşkın gözaltına alındı ve tabancaya el konuldu. Hastaneye kaldırılan Sarıdayı, emniyette, Taşkın'la arkadaş olduklarını birlikte alkol aldıklarını, yolda yürürken Taşkın'ın kendisine ateş ettiğini, husumeti olmadığını davacı olmayacağını söyledi. Taşkın ise alkollü olduğunu tabancanın yanlışlıkla ateş aldığını öne sürdü.

Gökhan Taşkın serbest kaldı. Telefonla görüştüğümüz Taşkın, "Arkadaşım benim silahımı belimden almaya çalıştı. Bu sırada silah kaza ile patladı. İfademi verdikten sonra işimin başına döndüm. Kazayla yaşandı" dedi. Taşkın, arkadaşının silahı belinden almak istemesini de sarhoşluk nedeniyle olduğunu söyledi.

Kaynak: Hurriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.