Hava Durumu

Galatasaray'da bedava oynarım!

Sarı kırmızılılara yeniden dönmek için gün sayan Arda Turan'ın Galatasaraylı yöneticilere "Para istemiyorum, bedava oynarım" dediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2020 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2020 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Galatasaray'da bedava oynarım!

Futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen Arda Turan, 6 ay daha sözleşmesinin kaldığı Barcelona'dan bonservisini aldı, formasını giydiği Başakşehir'le de vedalaştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Serbest durumdaki 32 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'daki yetkililere, "Para istemiyorum. Gerekirse bedava oynarım" mesajını iletti.

Sosyal medyadaki tepkilerden dolayı sarı-kırmızılı yönetimde Arda Turan'la ilgili olumsuz düşünceler var ve transferi için şu ana kadar somut adım atılmadı. Son sözü Fatih Terim söyleyecek. 2011'de kaptanı olduğu ve 10 numaralı formayı taşıdığı G.Saray'dan ayrılan Arda, geri dönmesi halinde altyapıdan A Takım'a çıktığı dönemde giydiği 66 numarayı giyecek ancak kaptanlık bantını takmayacak.

FLORYA'DA EV TUTTU

G.Saray tekrar Henry Onyekuru'yu kiraladı... 1.5 yıllığına geri dönen Onyekuru, Florya'da oturacağı evi tuttu. Fenerbahçe son anda devreye girse de Nijeryalı yıldız, Galatasaray'da ısrarcı oldu ve kulübü Monaco'yu sonunda ikna etti. Rusya'dan da cazip teklifler alan Onyekuru, tercihini Fatih Terim faktöründen dolayı sarı kırmızılılardan yana kullandı. Babel'den memnun olmayan Terim, ikinci yarı hücum planlarını Falcao-Onyekuru ikilisi üzerine kuracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.