Hava Durumu

Galatasaray seçime gidiyor!

Galatasaray'ın mevcut yönetimi mali olarak ibra edilmesine rağmen idari olarak ibra edilmemiş ve bunun üzerine mahkemeye giderek bu karara tedbir koydurmuştu. İstanbul Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi'nden çıkan sonuca göre Galatasaray seçime gidecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2019 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2019 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Galatasaray seçime gidiyor!

Galatasaray'ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Mustafa Cengiz yönetiminin idari olarak ibra edilmemesinin ardından mahkemeye gitmiş; mahkeme de tedbirin devamına karar vermişti. Böylece Mustafa Cengiz yönetimi kulübün başında kalmaya devam etmişti. Konuyu değerlendiren İstanbul Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi'nden "seçime gidin" kararı çıktı. Karardaki 'Seçme ve seçilme haklarının saklı kalması' şartı ise dikkat çekiyor. Yani davayı açan mevcut yönetim, yeni seçime girebilir. Fakat davacılar arasında Başkan Mustafa Cengiz bulunmadığı için seçime girememe tehlikesi de bulunuyor.

"Cengiz, büyük ihtimalle seçime girebilecek"

CNN Türk'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında konuşan Milliyet Spor Müdür Tayfun Bayındır da konuyla ilgili "Galatasaray seçime gidiyor. Mevcut başkan Mustafa Cengiz de seçime katılabilecek. Mustafa Cengiz ve ekibinin seçilme şansını ise çok yüksek görüyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.