Hava Durumu

Gaziantep Emniyeti'nden Akşener açıklaması!

Gaziantep'te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ekibinin mitinge giderken yolun çöp kamyonu tarafından kesilmesine ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  diğer siyasi partilere uygulanan tedbirlerin aynısının bugün (dün) İYİ Parti tarafından düzenlenen mitingde de uygulandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gaziantep Emniyeti'nden Akşener açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu. Akşener, "Bu milletin kaynaklarıyla önümüze engeller dikenlerin devri bitiyor. Engelleri aşa aşa, tuzakları boza boza geliyoruz. Engelleri aşa aşa geliyoruz. Bu ülkeyi yönetenler, çöp kamyonları ile bizi durdurabileceklerini sanıyorlarsa, yanılıyorlar. Bu yürüyüşü ve Anadolu kadınının başlattığı bu tülbent devrimini #Durduramayacaksınız" iddiasında bulundu.

Akşener, söz konusu paylaşımlarında mitinge giderken yolunun çöp kamyonu tarafından kesildiğine iddia eden video da paylaştı.

Bu paylaşımın ardından gerçeğin çok farklı olduğu Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması ile ortaya çıktı.

Açıklamada; şöyle denildi:

"İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından bugün 13:00-16:20 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir miting programı yapılmıştır.

Söz konusu miting programı nedeniyle Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan değerlendirmeler neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve siyasi parti genel başkanları tarafından geçmişte yapılan miting tedbirleri ışığında 24 Haziran seçimleri nedeniyle yapılacak mitingler için belirlenen güvenlik önlemleri uygulanmıştır."

"Bu tedbirler kapsamında muhtemel bombalı araç saldırılarına karşı ana bulvar ve arterlerin kapatılmasında İl Emniyet Müdürlüğümüz, kamu kurumlarımız ve belediyelere ait iş makinalarından yararlanılmaktadır.

FATMA ŞAHİN'İN AÇIKLAMASI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çöp kamyonu ile yolunun kesildiği iddialarına ilişkin, "Kimse mağduriyet üretmesin" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin basın açıklamasını da paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.