Hava Durumu

Gemlik Kent Konseyi, cezaevinde kalan çocuklar için yardım kampanyası düzenledi

Bursa Gemlik Kent Konseyi tarafından anneleriyle cezaevinde büyüyen çocuklar için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında kitap, oyuncak, giysi gibi ihtiyaç malzemeleri temin edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik Kent Konseyi, cezaevinde kalan çocuklar için yardım kampanyası düzenledi

Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen programda kadın hükümlülerin 0-6 yaş arasındaki kız ve erkek çocukları için hediye ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri toplama seferberliği gerçekleşti. Hisar Anadolu Lisesi öğrencilerinin büyük destek verdiği kampanyada kitaptan oyuncağa, giysiden farklı ihtiyaç malzemelerine kadar yüzlerce ürün temin edildi. Öğrenciler topladıkları ürünleri Kent Konseyi'ne teslim etti.

Okul beden eğitimi öğretmeni ve Kent Konseyi Spor Meclisi Başkanı Tuğan Büyükbaşaran ihtiyaç malzemelerinin toplanmasında öğrencileri organize etti. Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mürüvvet Günay da, Hisar Anadolu Lisesi Müdürü Satılmış Kocabaş'a faaliyete desteğinden dolayı teşekkür etti.

Öğrencileri kutlayan Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, "Son günlerde oldukça verimli faaliyetler gerçekleştirdik. Önce gençlerimiz ile birlikte yaklaşık 100 adet fidanı toprakla buluşturarak ilçemizin yeşillenmesine katkı sağladık. Ayrıca Hisar Anadolu Lisesi'nde başladığımız bu destek seferberliği ile cezaevlerinde annelerinin yanında kalan çocuklarımıza pek çok hediye ve yardım sağlıyoruz. Annelerin, çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturabilirsek, miniklerin biraz olsun sevindirebilirsek ne mutlu bize. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu anlamlı faaliyete büyük destek oldular. Kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde ilçemiz ve hemşerilerimiz için faydalı faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.