Hava Durumu

Gemlik'te pankart krizi sürüyor! 'Çalışalım mı, çatışalım mı?'

Geçtiğimiz günlerde Gemlik Belediyesi'nin borçları ile alakalı asılan pankart ve sonrasında oluşan tartışmalara ilişkin açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, "İlçe hizmet bekliyor, kısır çekişmelere ayıracak zamanımız yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2019 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gemlik'te pankart krizi sürüyor! 'Çalışalım mı, çatışalım mı?'

Işık; ''Gemlik Belediyesinin borçları ile alakalı branda Gemlik Cius AVM'ye asılmış. Eleştirilecek ve düzeltilecek çok yönü olsa da, biz bunu değil Gemlik'in geleceğini düşünmek zorundayız. Gemlik'ten seçilmiş ve bölgeyi temsil eden milletvekili olarak, önceliğimi Gemlik için çalışmak olarak belirledim. Bu yönde de, çeşitli zamanlarda vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın talebi ile girişimlerde bulunduk, olumlu sonuçlar da aldık. Bu sonuçları almamızdaki en önemli unsur da Gemlik'te oluşan birlikteliktir. 

Gemlik'te yaşanan polemikler ve algı yönetimi çatışma getirir. Bu çatışma ortamı da Gemlik'e verilecek hizmetlerin önüne geçer. Gemlik'in değer kazanması adına vermemiz gereken karar beraber çalışıp çalışmayacağımız yönünde olacaktır. İlçe hizmet bekliyor, kısır çekişmelere ayıracak zamanımız yok. Gemlik'in geleceği ve gelişmesi adına önemli planlarımız var. Bu anlamda da Gemlik'te ortak çalışma zaruretimiz var. Vatandaşlarımızın ve siyasilerin Gemlik adına duyarlı olmasını, ilçenin sorunlarını sahiplenmesini bekliyoruz'' şeklinde konuştu. Işık, önümüzdeki dönemde Gemlik adına gelişmelerin olacağını da müjdeledi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.