Hava Durumu

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve komutanlar da sandık başına gitti

Türkiye'de seçim heyecanı yaşanıyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullandı. Orgeneral Akar, seçimin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve komutanlar da sandık başına gitti

Oy kullanacağı okula eşi Şule Akar ile birlikte sivil plakalı araçla gelen Orgeneral Akar, basın mensuplarının yoğun ilgisi arasında 1157 nolu sandığın olduğu sınıfa gitti. Sandık görevlileri ile tek tek tokalaşan Orgeneral Akar ile eşi Şule Akar, nüfus cüzdanlarını görevlilere verdi. Daha sonra oylarını kullanan Orgeneral Akar ve eşi okuldan ayrıldı. Orgeneral Akar, seçimin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

ÜMİT DÜNDAR OY KULLANDI

Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar'da sivil plakalı araçla oyunu kullanmak için Çankaya İlkokulu'na geldi. 1157 numaralı sandıkta oy kullanan Dündar daha sonra okuldan ayrıldı.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL GÜLER

Sivil plakalı araçla oy kullanacağı okula gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve eşi Demet Güler, 1156 no.lu sandığın bulunduğu sınıfa geldi. Sandık görevlilerine nüfus cüzdanlarını veren Orgeneral Güler ve eşi daha sonra kabinlerin arkasına geçerek oylarını kullandı. Oy işleminin tamamlanmasının ardından sandık görevlilerine teşekkür eden Orgeneral Güler ve eşi, daha sonra okuldan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.