Hava Durumu

'Gerektiğinde Afrin'e gittiğimi görecekler'

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, ama bizim bir çakıl taşımızda gözü olanın gözünü çıkaracağız. 67 yaşındaki Ahmet Eşref Fakıbaba'nın gerektiğinde Afrin'e gideceğini görecekler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Gerektiğinde Afrin'e gittiğimi görecekler'

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 'Tarım Zirvesi Kars' konulu toplantıda Afrin operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ülkenin ve bayrağın bir olduğunu, gidecek başka yerin olmadığını söyleyen Fakıbaba, "Gelecekleri varsa görecekleri de var, buna emin olun. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, ama bizim bir çakıl taşımızda gözü olanın gözünü çıkaracağız. 67 yaşındaki Ahmet Eşref Fakıbaba'nın gerektiğinde Afrin'e gideceğini görecekler. Allah'ın izniyle biz kendimizden eminiz" dedi.

HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR

"Birliğimizi, beraberliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe ki devam edecektir" diyen Fakıbaba, "Her şerde bir hayır vardır. Bunların kimin oyuncağı, piyonu olduğunu halk görmüştür. İşte gerçek halk buradadır, biz oy verseniz de vermezseniz de sizleri seviyoruz. Biz ülkemizi, halkımızı seviyoruz. İnşallah el ele vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.