Hava Durumu

Geri dönmeye hazırlanıyor! Rihanna'dan hayranlarına şarkı sözü!

Dünyaca ünlü başarılı şarkıcı Rihanna, sosyal medya hesabından hayranlarını heyecanlandıran bir haber verdi. En son 2016 yılında 'Anti' albümünü yayınlayan ünlü şarkıcı, son albümünün 'Billboard 200' listesinde 5 yıl geçiren ilk albüm olmasını hayranlarıyla paylaştı. 5 yıl listede kalarak bunu başaran ilk siyahi kadın sanatçı olan Rihanna, destekleri için hayranlarına minnettar olduğunu belirtti. Barbadoslu şarkıcıdan, sevenlerini heyecanlandıracak bir müjde de geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Geri dönmeye hazırlanıyor! Rihanna'dan hayranlarına şarkı sözü!

2016 yılında müzikseverler ile buluşturduğu 'Anti' albümüyle müzik listelerini sallayan ünlü şarkıcı Rihanna, son albümünden sonra müziğe ara verip 'Fenty' adında kozmetik ve giyim markası kurmuştu. Dün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile 'Anti' albümünün 'Billboard 200' müzik listesinde 5 yıl geçirmesini kutladı. Bunu başaran ilk siyahi kadın sanatçı olan Rihanna, hayranlarının yorumlarına cevap verdi.

Uzun yıllardır yeni müzik yayınlamayan 33 yaşındaki şarkıcı bir hayranının, "Bunu şarkı yayınlayarak kutla!" yorumuna "Bence de yayınlamalıyım, ama sadece 1 tane." yorumunu yaptı. Şarkıcının bu yorumu hayranlarını çok mutlu etti.

Bu yorumu sosyal medyada çok konuşulan ünlü şarkıcının, yeni müziğini ne zaman yayınlayacağı bilinmiyor.

Başarısını sevenleri ile paylaşan ünlü şarkıcı Rihanna, albüme katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.