Hava Durumu

Görücüye gittiği evde katliam yaptı! 3 ölü, 4 yaralı

Balıkesir'in Havran ilçesinde, sevdiği kadının ailesi tarafından ilişkilerinin onaylanmamasını hazmedemeyen şahıs, av tüfeği ile evi bastı. Olayda, 3 kişi hayatını kaybetti, 1'i çocuk 4 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Görücüye gittiği evde katliam yaptı! 3 ölü, 4 yaralı

Olay, saat 23.30 sıralarında Hüseyin Beşeler Mahallesinde meydana geldi. Ali Saral, iddiaya göre ailesiyle birlikte Çetinkaya evine kız istemeye gitti. İki aile arasında çıkan tartışmanın ardından Saral ailesi evlerine döndü. Ancak, damat adayı Ali Saral, kısa süre sonra av tüfeği ile Çetinkaya ailesinin evini bastı.

Eve rastgele ateş açan şahıs, Melike Çetinkaya (38), Ebru Çetinkaya (16) ve Tuncay Çetinkaya'yı (17) öldürdü; Gülşen Çetinkaya, Yasin Çetinkaya, Bayram E. ile Murat E.'yi de yaraladı.  Jandarma ve polis ekipleri, olay sonrası kaçan Ali S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYETİN ARDINDAN CANLI YAYIN YAPTI

3 kişiyi öldüren ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırgan Ali S., olayın hemen ardından cep telefonu ile sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. İzleyenleri dehşete düşüren görüntülerde, yaralanan bir şahıs çığlık atıyor, görüntüyü çeken Ali S. ise "Son durumun bu" şeklinde konuşuyor.

Evinin önünde kız kardeşi ile çaresizce cam kırıklarına bakan baba Hasan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, "Ben olayı görmedim. Kahveden geldiğimde vurulmuşlardı. Merdivenlerde yatıyorlardı çocuklarım. Eşim, oğlum, 2 kız, bir de ufak oğlan" dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.