Hava Durumu

Görüntüler Bursa'dan! Ölümden kıl payı kurtuluş...

Bursa'da servis bekleyen bir işçi, minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Görüntüler Bursa'dan! Ölümden kıl payı kurtuluş...

Kaza, sabah 09.00 sıralarında Bursa-İzmir yolu Bursa istikameti Sırameşeler Metro İstasyonu önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, boş servis minibüsü sağ şeritte ilerlerken sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu kaldırıma çıktı. O sırada kaldırımda servis bekleyen bir işçi üzerine doğru gelen minibüsü fark ederek son anda kendini yola atarak kurtulmayı başardı.

Kaldırıma çıkan minibüs ise önce aydınlatma direğine daha sonrasında yaya üst geçidinin ayağına çarparak durabildi. Kaza yapan minibüsün sürücü aracından inerek yerde yatan adamın yanına geldi. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Kaza Bursa-İzmir yolu Bursa'ya geliş istikametini kısa süreliğine trafiğe kapanırken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan vatandaş olay yerindeki tedavisinin ardından tedbir amaçlı Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı. Trafik polislerinin müdahalesi sonucu kapanan yol tekrardan trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.