Hava Durumu

'Görüşme bant olarak yayınlansın'

Dün gerçekleşen Erdoğan-Trump telefon görüşmesi hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar. Gerçek ortaya çıkmış olur" dedi. Kılıçdaroğlu, ABD'nin teröre karşı açık ve net bir tavır takınması gerektiğini de söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Görüşme bant olarak yayınlansın'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklama yaptı. "Ordumuz bu konuda güzel bir mücadele veriyor" diyen CHP lideri, "Terörden en çok zarar gören biziz 30-35 yıldır. Teröre karşı mücadele etmek insanlığın ortak görevidir" ifadelerini kullandı. Konuşmasında ABD'nin tavrını da eleştiren Kılıçdaroğlu, "ABD'nin teröre karşı çok açık ve net tavır takınmasını istiyoruz. Teröre karşı ortak mücadele etmek gerekiyor. Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleye herkesin destek vermesi gerekir" dedi.

ABD'NİN FARKLI AÇIKLAMASI

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeyle ilgili de değerlendirme yapan Kılıçdaroğlu, "En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar, böylece bütün gerçekler ortaya çıkmış olsun" diye konuştu.  Erdoğan ve Trump'ın dün akşamki telefon görüşmesinin ardından iki ülkenin resmi makamlarından farklı açıklamalar yapılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.