Hava Durumu

Grozav Bursaspor'da!

Devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, ilk imzayı Karabükspor'dan ayrılan Gheorghe Grozav'a attırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Grozav Bursaspor'da!

-Ali ŞAHİN-

Sezon başında Kardemir Karabükspor'un Kazakistan'ın Akhmat takımından bonservissiz transfer ettiği ancak kötü gidişatın ardından kadro dışı bıraktığı Gheorghe Grozav sözleşmesini feshetti. Yaşanan bu gelişmelerin adından Romanya'da yayın yapan önemli spor sitelerinden digisport.ro ve ziarulunirea.ro kanatların yanı sıra forvette de oynayabilen Rumen oyuncunun Bursaspor'la anlaştığını duyurdu.

6 AYLIK ANLAŞMA

Haber ayrıntılarında Grozav'ın Romanya'ya dönmemek için Tara, CFR Cluj ve FC Steau Bükreş'in teklifini geri çevirdiğini yazarken Bursaspor'un 11. Rumen oyuncusu olacağına dikkat çekildi. Verileri bütün futbol camiası için kaynak gösterilen Transfermarkt ise Grozav ile Bursaspor'un önceki gün 6 aylık resmi sözleşme imzaladığını duyurdu.

TÖREN DÜZENLENECEK

Oyuncunun transferi için resmi açıklamanın bugün yapılması ve Grozav'ın hafta başında takıma katılarak düzenlenen törenle resmi imzayı atması bekleniyor. Bu sezon Kardemir Karabük formasıyla 14 süper lig, 2 de Türkiye Kupası maçında oynayan 27 yaşındaki oyuncu 2 gol atıp 1 de asist yapmıştı. Güncel piyasa değeri 2 milyon avro olan Grozav en çok Akhmat formasıyla sahaya çıktı. Kazak ekibiyle 54 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu 8 gol 3 asistlik performans sergiledi.

25 KEZ MİLLİ

Romanya Milli Takımı'nda Stancu ile birlikte oynayan Grozav, 30 Mayıs 2012'den bu yana 25 defa ülkesinde milli formayı giydi. Bu maçlarda 6 kez gol sevinci yaşayan 27 yaşındaki oyuncu 1 de asist yaptı. Tecrübeli oyuncunun milli formayla attığı 6 golün 3'ünü Türkiye'ye atması da göze çarptı. Grozav 2012 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'de oynanan maçta 1, Kasım 2017'de romanya4da oynanan özel maçta da 2 kez Türkiye'ye gol attı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.