Hava Durumu

Gül'e yönelik tepkiler sürüyor! 'Dostların attığı gül...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 696 sayılı KHK'nin 121. maddesiyle getirilen sivillere yargı dokunulmazlığı düzenlemesine karşı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilişkin "Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gül'e yönelik tepkiler sürüyor! 'Dostların attığı gül...

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün son çıkartılan KHK'daki sivillere yargı muafiyeti düzenlemesiyle ilgili eleştirilerinin yankıları hala sürüyor.  Hükümet kanadından Gül'ün söylemlerine yönelik art arda gelen tepkilere bir yenisi daha eklendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu konudaki düşüncelerini çok nezaketli ve kibar bir şekilde Sinop ve Kastamonu'da ifade etti. Yani dostların attığı gül, incitebilir üzebilir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gül, "696 sayılı KHK'nın yazımındaki hukuk diliyle bağdaşmayan muğlaklık, hukuk devleti anlayışı açısından kaygı vericidir. İlerde hepimizi üzecek olaylara ve gelişmelere fırsat vermemek için gözden geçirileceğini ümit ediyorum" demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün itirazı için "Muğlaklıktan bahsetmesi üzücü, neye dayanarak böyle bir muğlaklıktan bahsediyorsunuz" tepkisini göstermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.