Hava Durumu

Gündemi sarsan 'Suriyelilere vatandaşlık' iddiası! Açıklama geldi...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın "Vatandaşlık verilen Suriyeliler açıklanandan fazla" iddiası ile ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gündemi sarsan 'Suriyelilere vatandaşlık' iddiası! Açıklama geldi...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın "Vatandaşlık verilen Suriyeliler açıklanandan fazla" iddiasına yanıt geldi.

Açıklamada ''Suriyeliler konusunda kamuoyunu yanıltan ve provokasyon yapmayı sürdüren Ümit Özdağ'ın 'Vatandaşlık verilen Suriyeliler açıklanandan fazla' iddiası diğer iddiaları gibi dayanaksızdır. Kamuoyuna daha önce açıklanan rakamlar dışında herhangi bir durum söz konusu değildir" denildi.

ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından, "Vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı açıklanan sayıdan çok daha fazla. Bir sabah uyandığınızda milyonlarca Suriyelinin vatandaş yapıldığını öğreneceksiniz. Çok geç olmadan uyan Türk" paylaşımı yapmıştı.

Vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı açıklanan sayıdan çok daha fazla. Bir sabah uyandığınızda milyonlarca Suriyelinin vatandaş yapıldığını öğreneceksiniz. Çok geç olmadan uyan Türk https://t.co/8mE98RBgd9

-- Prof. Dr. Ümit Özdağ (@umitozdag) 11 Mart 2019
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.