Hava Durumu

Günlerce dövüldü, saçları kesildi, sakat kaldı! Yürek yakan hikaye...

Adana'nın Seyhan ilçesinde uyuşturucu yüzünden hayatı kâbusa dönen kadın, defalarca evden kaçtı. Bir eve kapatılan kadın günlerce dövüldü, saçları kesildi... En son uyuşturucu tacirleri tarafından 3'üncü kattan aşağıya atılan kadın koltuk değneğine mahkum oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Günlerce dövüldü, saçları kesildi, sakat kaldı! Yürek yakan hikaye...

 Seyhan ilçesi, Ziyaşapaşa Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Elif K.'in, küçük yaşta başladığı uyuşturucu hayatını mahvetti. Bu illetten bir türlü kurtulamayan Elif K., 14 yıl içinde evden kaçtığı dönemlerde uyuşturucu satıcıları tarafından bir eve kapatıldı.  Günlerce işkence gören kadın,  defalarca bıçaklandı, saçı kesildi ve darp edildi. Yaralı halde kaçıp hastaneye sığınan Elif K., uzun süren tedavinin ardından hayatta kaldı.

Ailesi tarafından eve getirilen Elif K., bir süre sonra tekrar eroine başladı. Geçen süre zarfından tekrar krize giren Elif K., evden kaçmaya devam etti. Son olarak yine uyuşturucu almaya giden kadının elinden parasını alan uyuşturucu satıcıları Elif K. 'i, 3'üncü kattan aşağıya attı.

O KADAR ÇOK DÖVDÜLER Kİ...

Ağır yaralanan genç kız, gördüğü tedaviye rağmen ayağından sakat kaldı. Koltuk değneğine mahkûm olduğunu söyleyen kadın, "Uyuşturucuya ulaşmak için defalarca evden kaçtım. Sayısını ben bile hatırlamıyorum. Beni bir eve kapattılar 3 gün boyunca türlü işkencelere maruz kaldım. Saçımı kestiler, o kadar dövdüler ki ölmek istedim. En sonunda 3'üncü kattan aşağıya itildim, sakat kaldım. Bu illetten kurtulmak istiyorum" dedi.

"BEN YANDIM SİZ YANMAYIN"

Uyuşturucuya başlamadan önceki fotoğraflarına bakıp gözyaşı döken Elif K., "Eskiden çok güzel bir kızdım, şimdiki halime bakıyorum o günlerden eser kalmamış. Beni görenler şaşırıyor. Gençlere sesleniyorum, bu illete bulaşmayın, ben yandım siz yanmayın" dedi. Yakınları, Seyhan İlçe Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla Elif K.,'in yakın zamanda, 'Çipli Uyuşturucu Tedavisi'ne başlayacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.