Hava Durumu

Gürsu Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi sevinci

Gürsu Belediyesi, 38 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gürsu Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi sevinci

2020-2021 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi; Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Hizmet-İş Şube Başkanı Mustafa Yavuz, Hizmet-İş Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Keskin ve Selim Bal ile Belediye sendika temsilcisi Mevlüt Aksu'nun katılımıyla düzenlenen toplantıda imzalandı.

İşçilerin emeklerinin çok kıymetli olduğunu beliten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Belediyemizin imkanları ölçüsünde onların emeklerinin karşılığını en iyi oranda vermeye çalıştık. Belediyemizde görev yapan tüm personellerimizin hakları konusundaki dengeleri de gözeterek işçi kardeşlerimiz için en iyisini sunmaya çalıştık. Kamu kaynaklarını en etkin ve tasarruflu şekilde kullanma yönündeki hassasiyetimizle işçilerimizin de haklarını göz ardı etmeden gelecek iki yılı kapsayacak sözleşmemizi imzaladık. Belediyemize ve işçi personellerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gürsu Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi, Gürsu Belediyesinde görev yapan 38 işçinin haklarını düzenliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.