Hava Durumu

Hadise çirkin hareketini böyle savundu! 'Eğlendirmeyi seviyorum'

Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki el hareketiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi. Hadise, "Biraz rahat mı olsak acaba? Ben eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hadise çirkin hareketini böyle savundu! 'Eğlendirmeyi seviyorum'

Hadise şu ifadeleri kullandı: "Dün paylaştığım fotoğrafı 'skandal' olarak adlandıran herkese birkaç sözüm var. Bana bel altı yorum yapanlara, ağıza alınmayacak laflar söyleyenlere neden susuyorsunuz? Benim sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Diğer insanlar bana ya da başkasına küfürlü mesajlar yazarken onlara 'bu şekilde bir yorum yazmanız skandal' dediğinizi hiç duymadım. Biraz rahat mı olsak acaba? İnsanlar sosyal medyayı bu kadar ciddiye almasa? Eğlenmek için yapılanları bu kadar sorgulamasa? Ve sadece kötü yorumları değil gelen binlerce eğlenceli yorumuda görüp haber yapsa? Ben eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum. 2019'da daha çok güleceğiz."

NE OLMUŞTU?

Şapkalı bir pozunu paylaşan Hadise'ye takipçilerinden olumsuz eleştiri gelince popçu bu sefer tepkilere neden olan bir paylaşımda bulundu.

Hadise, son paylaşımında yaptığı el hareketini ima ederek "Şapkam ve ben. Beğenmeyenler zoom yapsın. Onlara güzel bir hediyem var" dedi. Hadise, paylaşımını yorumlara da kapattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.