Hava Durumu

Acı haberler peş peşe geliyor! Şehitlerimiz var...

Bitlis'in Bölükyazı köyü yakınlarında askeri araca PKK'lı teröristlerce roketli sadırı düzenlendi. Saldırıda 1 binbaşı şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ile araç sürücüsü yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı da Pençe-2 Harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyinde 1 askerimizin şehit olduğunu, 6 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2019 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2019 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Acı haberler peş peşe geliyor! Şehitlerimiz var...

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Pençe-2 Harekâtı kapsamında 19 Temmuz 2019 tarihinde Irak kuzeyinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, beşi hafif olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgedeki operasyonlara hava destekli olarak aralıksız devam edilmektedir." denildi.

ŞEHİDİMİZİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Operasyonda şehit düşen Mehmetçik'in Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Ünal olduğu öğrenildi. Ünal'ın acı haberi, Konya'nın Çeltik ilçesindeki ailesine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen şehit Ünal'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Kaşören Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

BİR KARA HABER DAHA...

Bir diğer acı haber de Bitlis'ten geldi. Merkez İlçe Jandarma Komutanı Zafer Akkuş'un makam aracına teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda Binbaşı Akkuş ile yanında bulunun şoförü ve koruması yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan Binbaşı Akkuş, kaldırıldığı Bitlis Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit düştü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.