Hava Durumu

Hande Ünsal ve Öykü Serter, Uludağ'ı ısıttı

Uludağ'da yılbaşı gecesinde sahneye Hande Ünsal ve Öykü Serter, performansları ile tatilcilere sıcak saatler yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hande Ünsal ve Öykü Serter, Uludağ'ı ısıttı

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ'da Yılbaşı gecesi büyük coşku ile kutlandı. Grand Yazıcı Oteli'nin akşam yemeği galasında Hande Ünsal sahne alırken, gece yarısına dakikalar kala Patron Cafe'de DJ kabinine geçen Öykü SERTER Uludağ'a gelen tatilcileri coşturdu. Ayrıca otellerde ve eğlence mekânlarında yer bulamayan bazı tatilciler yılbaşını kayak pistlerinde karşıladı.

'YENİ YILA BOMBA GİBİ GİRİYORUZ'

Grand Yazıcı Otel'inin akşam yemeği galasında sahne alan Hande Ünsal," Uludağ'da çok güzel bir konser bizi bekliyor, yeni yıla bomba gibi giriyoruz. Gündüz geldim Uludağ'a henüz fırsat bulamadım. Ama kaymayı çok istiyorum. Ozan Doğulu ile yeni şarkımız çıkıyor, onun heyecanı var. Klip çekimini bitirdik ve güzel olmasını diliyorum"dedi.

YENİ YILDA YENİ KARARLAR

Yılbaşına Patron Cafede DJ performansı sergileyen Öykü Serter, " Snowboard yapıyorum , ama sık sık yapmıyorum. Eski yüzücü olduğum için hayatım boyunca yüzme dışında başka bir spor yapmam yasaklandı. Yılbaşında ilk kez çalışıyorum, fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum. Yaşamımla ilgili enterasan şeyler değiştirdim. Oda sağlığa zararlı bir takım alışkanlıklarımdan kurtuldum" dedi.

Hande Ünsal akşam yemeğinden sonra yaklaşık 2 saat sahnede kalırken Öykü Serter ise gece yarısından sabah saatlerine kadar sahnede sevenlerini çoşturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.