Hava Durumu

Hayat Sağlık Grubu'ndan Bursa'ya yeni yatırım!

Hayat Sağlık Grubu Bursa'ya değer katan sağlık yatırımlarına devam ediyor. Hayat Sağlık Grubu bünyesinde katılan Özel Aktif Hayat Tıp Merkezi; Bursa protokolünün geniş katılım sağladığı törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hayat Sağlık Grubu'ndan Bursa'ya yeni yatırım!

Hayat Sağlık Grubu bünyesinde katılan Özel Aktif Hayat Tıp Merkezi'nin açılışına; AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Osman Mesten, Emine Yavuz Gözgeç, ve Atilla Ödünç'ün yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, BTSO Başkan Vekili İsmail Kuş ve çok sayıda davetli katıldı.

5 Milyon TL'lik yatırım

Törenin açılışında konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, 5 milyon TL'lik bir yatırımla açılışı yapılan tıp merkezinin fiziki şartları ve donanımlarıyla alakalı da bilgiler verdi. Uzm. Dr. Ahmet Özkul, "2 bin metrekare kullanım alanına sahip tıp merkezimizde fizik tedavi başta olmak üzere, dahiliye, psikiyatri, nöroloji, diyetisyen, branşları bulunuyor. 7'si doktor olmak üzere toplamda 30 personel burada hizmet veriyor. Tıp merkezimizde geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları kapsamında elektroterapi, kuru iğneleme, kupa hacamat ve ozon tedavisi hizmetleri verilecek" diye konuştu.

2 yılda 500 bin hastaya sağlık hizmeti

Hayat Sağlık Grubu olarak, 2018 Şubat ayında çağın gereklerine uygun bir anlayış ve bakış açısıyla hizmete giren 20 bin metrekarelik kullanım alanı ve gelişmiş altyapıya sahip yeni binasında, her gelir grubundan vatandaşa nitelikli sağlık hizmeti sunmak gayesiyle yollarına devam ettiklerini belirten Dr. Özkul, "27 branşta 65 doktor kadrosu, 160 yatak kapasitesi, 11'i yeni doğan olmak üzere toplam 23 yoğun bakım yatağı, 4 modern doğumhanesi ve tam donanımlı 7 ameliyathanesi ile 120 kişilik konferans salonun yanı sıra modern sosyal yaşam alanlarımızla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Geride kalan 2 senede hastanemizde tam 500 bin hastaya sağlık hizmeti sunduk" dedi.

Ahmet Özkul Bursa'da bir marka

Törende bir konuşma AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, açılışı yapılan tıp merkezinin Bursa'ya hayırlı olmasını diledi. Ahmet Özkul'un sağlık alanında Bursa'da bir marka olduğunu belirten Milletvekili Mesten, Özkul Ailesi'ne de bu yatırımı şehre kazandırdıkları için teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir de Özkul Ailesi'ni şehre kazandırdığı yatırımdan dolayı kutladı. Demir, "Hayat Sağlık Grubu, bugüne kadar 42 yıldır kapıdan giren herkese eve giren misafir gibi karşılayarak, nitelikli, kaliteli ve ekonomik hizmet vermiştir. İnşallah bugün de açılışı yapılan tıp merkezimizin hem şehrimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye'ye değer katan yatırım

Açılışı yapılan yatırımın sadece Bursa'ya değil Türkiye'ye de değer katan bir yatırım olduğunu söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Hayat Sağlık Grubu Bursa'ya hayat veriyor" dedi.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve BTSO Başkan Vekili İsmail Kuş da birer selamlama konuşması yaptı.

Yapılan açılış ve selamlama konuşmalarının ardından tıp merkezi, dualar eşliğinde hizmete açıldı. Törene katılan protokol üyeleri ve davetliler, açılışın ardından tıp merkezinde incelemelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.