Hava Durumu

Hayat Tıp Merkezi'nde coşkulu kutlama

Hayat Sağlık Grubu'na bağlı olarak Nilüfer'de hizmet vermeye başlayan Hayat Tıp Merkezi çalışanları geride bıraktıkları bir yılı pasta keserek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hayat Tıp Merkezi'nde coşkulu kutlama

Nilüfer'de yer alan tıp merkezinde, kuruluşun birinci yıl dönümü nedeniyle kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, tıp merkezi çalışanları ve Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar katıldı.

Kutlama etkinliğinde konuşan Dr. Ahmet Özkul, sağlık alanındaki bilgi birikimi ve tecrübelerini, yeni yatırımlarla ve daha geniş yelpazede vatandaşlara sunduklarını söyledi. Hayat Sağlık Grubu'na bağlı Hayat Tıp Merkezi'nin de bu yeni yatırımlardan birisi olduğunu hatırlatan Dr. Özkul, "Tecrübeli ve uzman ekibimizle Nilüfer Hayat Tıp Merkezi'nde 1 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veriyoruz. Bu başarıda tüm personelimizle birlikte hekimlerimizin ve yönetimimizin büyük katkısı var. 40 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan Hayat Hastanesi, sağlıkta tecrübe ve bilgi birikimini Nilüfer'de hizmete açtığı Hayat Tıp Merkezi ile de sürdürmeye devam ediyor. Tıp Merkezi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Cildiye, İç Hastalıkları, Diyetisyen, Estetik ve Güzellik Ünitesi bulunuyor. Sağlık alanında sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışı ile sağlam adımlarla ilerliyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni polikliniklerimizi de bünyemize ekleyerek halkımıza sağlık alanında en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.