Hava Durumu

HCS Tekstil'de 8 Mart coşkusu

Bursa'nın kadın girişimcilerinden Dilek Irgalı, mesai saatinde üretimi durdurarak bayan elemanlarına sürpriz yaptı. Pasta kesip çeşitli hediyeler dağıtan Irgalı, kadınlar gününü elemanları ile birlikte halaylar eşliğinde kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
HCS Tekstil'de 8 Mart coşkusu

Bursa'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren HCS Tekstil sahibi Dilek Irgalı, dün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çalışanlarına sürpriz yaptı. Mesai saatinde fabrikadaki üretimi durduran Irgalı, çalışanlarıyla birlikte Dünya Kadınlar Günü'nü doyasıya kutladı. Yapılan sürpriz karşısında memnuniyetlerini dile getiren çalışan kadınlar,  "Burası bir aile ortamı bizler de bir birimizin abla kardeşiyiz. Aramızda,  işçi-patron münasebeti yoktur" dedi.

BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ

Bursa tekstil sektöründe 12 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Dilek Irgalı ise, "Bursa tekstil sektöründe HCS TEKSTİL olarak ihracata dayalı hizmet vermekteyiz kurulduğumuz günden bu yana yanımızda olan çalışanlarımız var. Bizler de bu işin içinden geldiğimiz için bir birimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Çalışanlarımızla sorunları daha minimize ederek çözüm odaklı çalışıyoruz. Ve tekrardan başta birlikte mesai arkadaşlarımız kadınların ve tüm dünya emekçi kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.