Hava Durumu

'Hedefe ulaşacağız'

Osmanlıspor maçının ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Golden sonra ilk yarıdaki futbol bize yakışmadı. Golün ardından maç bitti görüntüsü içindeydik. Üst üste hatalar sonucu 2-1 yenik duruma düştük. İkinci 45 dakikaya baktığımızda ise Bursaspor'a yakışan bir görüntü sergiledik. Değişikliklerin bize olumlu anlamda katkı sağladığını söyleyebiliriz. Bugün bizim için kazanmak önemliydi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2020 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Hedefe ulaşacağız'

Dün oynanan Osmanlıspor deplasmanından 4-2'lik zaferle dönen Bursaspor'da İbrahim Üzülmez, maç sonu açıklamalarda bulundu.

'SIKINTILAR VAR'

Üzülmez, ilk yarıdaki oyundan gerekli dersleri çıkaracaklarını vurgulayarak, "Her şeye rağmen zirvenin içindeyiz. Bu soğukta, karda kışta destek veren Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek lazım, saha içerisinde sıkıntılar var. Bizler çözmeye çalışıyoruz ama saha dışındaki sıkıntılar için şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerekiyor. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibim, onlar işlerini yapmaya çalışıyor. Hedefler doğrultusunda üzerimize düşenler var, beklentiler belli. Zaman zaman acı çekiyoruz ama sonuç olarak hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

'HAKEM ETKİLEDİ'

Osmanlıspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir ise müsabakanın hakemi Alper Çetin'in sonuca etki ettiğini belirtirken, "Çok fazla değerlendirecek bir şey yok. Oyunun büyük bölümünde iyi oynadık, Bursaspor'dan çok daha fazla ürettik. 2-1'den sonra oyunu koparacağımız noktada maalesef Alper hoca devreye girdi, 3-1 olmasını engelledi. Akabinde golü yedik. Dolayısıyla oyunun kopma noktası orasıydı. Mağlubiyetten dolayı çok üzgünüm. Artık Türkiye'de bir şeylerin değişmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.