Hava Durumu

Helikopter, ağır silahlar ve bir gangster... Kaçış anları nefes kesti!

5 yıl sonra tekrar hapishaneden firar ederek Avrupa'yı sarsan ünlü soyguncu Redoine Faid'in film gibi kaçışı. Kaçış anları nefes kesti! Pazar günü Fransa'da bir mahkum, silahlı 3 kişinin Paris'in güneyindeki Reau Cezaevi'nin avlusuna indirdiği helikopterle firar etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Helikopter, ağır silahlar ve bir gangster... Kaçış anları nefes kesti!

Bütün dünya ünlü soyguncu Redoine Faid'in film gibi kaçışının görüntülerini konuşuyor. Helikopter, ağır silahlar ve bir gangster... Bir helikopter şirketinden gasp ettikleri helikopteri cezaevi avlusuna  indiren ağır silahlı 3 kişi, önce sis bombası attı, sonra da demir kesici  aletle kestikleri kapıdan 25 yıl hapse mahkum edilen 46 yaşındaki Redoine Faid'i çıkarmayı başardı.

Sadece birkaç dakika süren eylemin ardından cezaevinden ayrılan helikopter Paris'in kuzeyine doğru yöneldi. Helikopter,  yaklaşık bir saat süren kovalamacanın ardından Charles-de-Gaulle Havalimanı  yakınlarında yanmış halde bulundu.Silahlı kişiler helikopterin kaçırdıkları pilotunu serbest bıraktı  ve siyah bir otomobille A1 otoyoluna yöneldi. Faid ve silahlı arkadaşları Aulnay-sous-Bois banliyösünde araç değiştirerek izlerini kaybettirdi. Bütün dünya ünlü soyguncu Redoine Faid'in film gibi kaçışının görüntülerini konuşuyor.

Çok sayıda suça karışan, son olarak 2010'da bir banka aracına  düzenlenen soygun sırasında 26 yaşındaki bir polis memurunu öldürmekten 25 yıl  hapse mahkum edilen Faid, hayatını ve karıştığı soygunları anlattığı bir de kitap  yazmıştı. Faid, 13 Nisan 2013'te cezasını çektiği Lille-Sequedin cezaevinden firar etmiş, 29 Mayıs'ta bir otelde yakalanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.