Hava Durumu

Her satırı korkunç... 17 kız öğrenciyi etrafına topladı ve izlettirdi!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, bugünkü yazısında tüyleri diken diken bir olayı paylaştı. İsmi verilmeyen bir okulda görevli öğretmenin uzun bir süredir 17 kız çocuğunu taciz ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Her satırı korkunç... 17 kız öğrenciyi etrafına topladı ve izlettirdi!

Arman'ın 'son zamanların en vahim, en çirkin cinsel istismar vakalarından biri' olarak tanımladığı olayın ayrıntıları herkesi dehşete düşürecek cinsten...

Olayı ortaya çıkaran ise Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü...

Bir ilkokulda, 4. sınıf kız çocuklarından birinin olayı ailesine anlatması ve yargıya başvurmasıyla medyaya yansıyan olayda, 17 kız çocuğunun öğretmenleri tarafından uzun süredir cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

Arman yazısında, sınıfın cam olan kapısının afiş asılarak dışarıdan içerisinin görülmeyecek kapatıldığını ve öğretmen masasının etrafına yüksek boyutlu çiçeklerin yerleştirildiğini söyledi.

İşte Arman'ın yazısından Canan Güllü'nün ifadelerinden bölümler:

"17 kız öğrencinin bazılarına 3. sınıfın ilk gününden itibaren, bazılarının zamanını hatırlayamadığı tarihten itibaren istismarda bulunduğu iddia ediliyor.

17 kız öğrenciyi öğretmen masasının etrafına toplayarak etten duvar oluşturmasıyla kendini garantiye alıyor...

Asıl korkunç olan, çocukların ve ailelerinin iddiasına göre bir çocuğumuzu taciz ederken, diğer kızların bu manzarayı görmesi. Çocukları tehdit ederek ve korkutarak, öte yandan da kendi eşiyle de bunları yaptıklarını söyleyerek baskı altına alması. "Sizi okuldan attırırım, size kimse inanmaz!" diyerek çocuk ruhlarında estirilen korku fırtınalarıyla uzunca bir dönem sürmesi. Tabii çocukların psikolojilerinin bozulmasına sebep oluyor! O çocuklardan birinin ailesine olayı anlatması ve ailenin öğrendikten sonra diğer ailelerle irtibat kurup korkmadan, "Aman kimse duymasın!" demeden yargıya gitmesiyle meydana çıkan ve yargıya intikal eden bir hadise..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.